vrijdag 10 juli 2009

Vrijdag 10 juli. Ophalen van de camper.

Vandaag stond in het teken van het ophalen van onze camper. Eigenlijk kan je dat alleen tussen 13.00 en 16.00, maar daar laten we ons niet door afschrikken. Na enig oponthoud bij vertrek (ons kamermeisje bleek mijn pyjama meegenomen te hebben, dat zal ik maar als een compliment zien:J) waren we mooi op tijd hij het verhuurbedrijf Cruise America. Ze hadden onze wagen bijna klaar, maar voordat je het weet ben je twee uur verder alvorens je vertrekt. Niet dat je dan lang rijdt, want de eerste stop is bij de eerste supermarkt die je tegenkomt. Per slot heb je niets te eten of te drinken bij je! Dat was bij ons na nog geen kilometer. Opnieuw blijkt zo’n eerste bezoek uren te kosten. Je weet er heg noch steg en je hebt “alles” nodig. Weer twee uur later waren we klaar om echt te gaan rijden. En dat verliep prima. Er gaat niets boven enige ervaring nietwaar!

Op de geplande camping aangekomen bleek er helaas een ander ervaringsfeit opnieuw te kloppen; er is altijd iets kapot aan een (huur)camper. Nu bleek op de camping aangekomen de airco niet te werken. Normaal gesproken geen ramp, want die gebruiken we vrijwel nooit. Maar vandaag is het bloedheet en Cora moet voor alle (aangekochte) spullen een plaatsje zoeken en dat is in deze omstandigheden een warme aangelegenheid. Maar het gaat vast wel lukken.

De hedendaagse huurcampers zijn meer dan camper alleen, het zijn vooral rijdende reclamezuilen! Slim bedacht van de heren Cruise America en of huurders dat nu zo leuk vinden…. ons is het in ieder geval niet gevraagd.

Morgen verder boodschappen doen en richting Canada.

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten