woensdag 8 juli 2009

Dinsdag 7 juli – Naar Chicago


Om half zes liep de wekker af, maar dat was niet nodig want we waren al wakker. Kennelijk ben je onbewust bang je te verslapen en het vliegtuig te missen. Mirjam bracht ons naar Schiphol, heel lief!

De vlucht was prima, we vertrokken stipt op tijd en deden er een half uur korter over dan gepland waardoor we dankzij de 7 uur tijdverschil nog voor 12 uur op het vliegveld stonden. Daar haperde de vlotte voortgang ernstig want we stonden meer dan drie kwartier in de rij voordat we door de immigration waren, met achterlating van 10 vingerafdrukken en een digitale foto. Welkom in de US!!

Vervolgens liep alles weer voorspoedig, om twee uur liepen we door Chicago. Het is een mooie, ruim opgezette stad met veel verschillende types hoogbouw. We zijn tijdens onze omzwervingen op de Hancock Building geweest waar je een grandioos uitzicht hebt over de stad (het hoge zwarte gebouw rechts op de foto). Ons hotel ligt aan het meer. Voor degenen met jonge ogen is het het gebouw met een W op de gevel, ongeveer in het midden. Daarna zijn we naar het einde van de hele lange pier gewandeld, waarna het pitje toch wel een beetje begon te doven. Dadelijk nog wat te eten vinden. Daarna is het voor vandaag (of eigenlijk morgen in NL termen) mooi geweest.

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten