zondag 19 juli 2009

Zaterdag 18 juli. Naar Rozemarijn en Charles.

’s Ochtends brachten we nog door in het werkelijk prachtige park en het interessante bezoekerscentrum. Het bezoekerscentrum had bovendien een schitterend uitzicht over een vallei. Volgens een Canadese familie kon je er de elanden zien lopen, helaas wij zagen niks. Maar misschien vergisten ze zich in elkaar, want nog nooit zagen we zo’n stel dikzakken bij elkaar. Echt een wonder dat ze nog op hun benen konden staan en lopen.

Daarna richting Ottawa, deels via een alternatieve route omdat Miep kennelijk had uitgerekend dat die korter was. Dat de weg zo af en toe van ellende uit elkaar viel stond klaarblijkelijk niet in de database, maar eerlijk is eerlijk, het was best leuk om dit andere Canada te zien.

Het hoogtepunt was ongetwijfeld het weerzien met Rozemarijn en Charles. Een dierbaar nichtje en haar man die sinds een jaar of vier in Canada wonen en werken. Ze hadden de Nederlandse vlag uitgestoken, kon niet missen. De twee hebben er een mooi en gezellig huis, binnen de kortste keren werden er twee of drie gesprekken tegelijk gehouden en veel gelachen.

s’ Avonds zijn we uit gaan eten bij een fantastische Italiaan en hebben daarna nog een tijd door het centrum van de stad gelopen. Leuke gezellige stad, dat Ottawa!

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten