zaterdag 25 juli 2009

Zaterdag 25 juli. Regen, regen en nog meer regen.

Gisteravond begon het om 6 uur te regenen en dat deed het nog steeds toen we vanochtend om 6 uur wakker werden. Vroeg? Ja, maar we wilden immers de vroege pont halen. Nu, toen bleek hoe verschrikkelijk flexibel wij wel niet zijn, want spontaan besloten we dat de pont van 13.00 uur ook prima zou zijn in dit abominabele weer. We draaiden ons dus weer snel om.

Uren later stortregende het nog steeds toen we toch echt wel op moesten breken, als ook toen we weer enkele uren later de boot opreden (dat bleek met onze camper overigens maar net te lukken).

In de Sint Lawrence rivier zitten veel dolfijnen en walvissen die ongetwijfeld rond de boot cirkelden, maar omdat het zicht geen 25 meter was hebben we ze niet gezien.

We hebben maar snel een camping gezocht want van de mooie uitzichten is nu niets te zien. Met enig aandringen konden we er nog een plaatsje lospeuteren, maar opnieuw werd ervoor gewaarschuwd dat veel campings helemaal vol zitten. Daarnaast bleek uit het lokale weerbericht dat we nog zeker twee dagen regen tegoed hebben… Het goede nieuws is, dat de regen inmiddels is opgehouden. Nu alleen nog maar mist.

Posted by Picasa

3 opmerkingen:

  1. hoi . dat is wel balen die regen. maar die regenjas/poncho is wel voor 2 personen of voor 100x zoveel regen. hoop niet dat het dat wordt. Veel plezier en vooral mooi weer. Groeten Roy en Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ongelooflijk charmant Hans. Groet, Cobi en Jan

    BeantwoordenVerwijderen