zondag 23 augustus 2009

Zondag 23 augustus. Mooie en leuke stad, Boston.


Vanochtend begonnen we met een hop on hop off rondrit door de stad. Het eten in Legal Seafoods was mij gisteren niet geheel goed bekomen, dus we “hopden” pas in de tweede ronde off. Dat was in Cambridge aan de andere kant van de rivier, waar we de Metro namen naar Harvard Square om er een kijkje te nemen bij de Harvard Universiteit. Nu, dat is een absoluut indrukwekkende verzameling van faculteiten en campussen op een immens groot terrein. Het ene gebouw is nog imponerender dan het andere. Daarna terug naar Boston, waar we door Beacon Hill gezworven hebben, een mooie woonwijk met grote huizen. De straten hebben hier nog deels gasverlichting!

Vervolgens het deel gelopen van de freedom trail dat we gisteren nog niet hadden gehad, en het was alweer na vijven. Na enig wikken en wegen besloten we sportief terug te lopen naar het hotel, ongeveer een uur.

We wilden de reis afsluiten zoals we hem begonnen waren, met een echte Amerikaanse hamburger. Tegenover het hotel is een tent die ons aangeraden was, dus daar naar toe. Eenmaal binnengekomen was het er zo’n donkere en lawaaierige boel dat we besloten direct rechtsomkeer te maken. Hier geen hamburgers voor ons, hoe lekker ze ook mogen zijn.

Weet je wat, aldus Cora, we nemen een taxi naar het Hard Rock Cafe. Dat heb ik ergens in de stad gezien. Na enige omzwervingen, omdat het van locatie veranderd was hetgeen de chauffeur ontgaan was, stonden we vrijwel op de plaats waarvan we anderhalf uur tevoren besloten hadden terug te lopen naar het hotel…. Handig die Kooghen hè.

Morgen terug naar huis.

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten