dinsdag 25 augustus 2009

Maandag 24 augustus. De laatste dag

Omdat we een late checkout wisten te regelen hadden we ruim de tijd om nog een laatste keer de stad in te gaan. De openbare bibliotheek en vooral het Massachusetts State House stonden op het programma.

Vooral dat laatste bleek een bezoek meer dan waard, mede doordat je met een tour echt in de vergaderkamers van de Senate en Congress van de staat kon komen, in een gebouw dat druipt van de Amerikaanse geschiedenis. Nog even lunchen en dan op ons gemak met de taxi naar het vliegveld. Opnieuw bleek dat het weer ons deze trip per saldo heel gunstig gestemd is geweest. Hurricane Bill kwam langs, op onze laatste camping regende het 10 centimeter in een etmaal, maar wij hebben het steeds droog gehouden. Echter, toen we uitstapten op het vliegveld begon het toch te regenen! Uiteindelijk konden we door de immense regenbuien pas een uur later dan gepland vertrekken en moesten we nog van startbaan veranderen.

Canadezen en Amerikanen klaagden steen en been over het weer, de koudste maanden sinds registratie, de natste zomer in 45 jaar, enz, enz.

Dan zijn wij er met pakweg twee dagen echt slecht weer, heel mooi doorheen gerold.

Ondanks de vertraging bij de start toch op tijd aangekomen, dat krijg je als je een hurricane als staartwind hebtJ

Het was weer een mooie tocht, alle lezers bedankt voor de aandacht.

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten