donderdag 6 augustus 2009

Donderdag 6 Augustus, Smokey Trail.


Vandaag de laatste dag van de Cabot Trail. Om die goed af te sluiten hadden we besloten nog de Smokey Trail te lopen. Volgens het boekje had je hier fantastische uitzichten over de zee en de baaien. Wel 4 a 5 uur lopen, maar je moet er wat voor over hebben nietwaar? Om negen uur stonden we aan het begin van de tocht, niks geen uitslapen voor ons! Nu ,de tocht bleek buitengewoon inspannend te zijn. Heuvel op heuvel af, soms best stijl. Veel moerasachtige plekken om door te laveren, maar dan weer los liggende stenen, best oppassen. En de uitzichten die ons waren voorgespiegeld, bleken vooral te bestaan uit weliswaar geheel vlakke en dan ook spiegelende Atlantische Oceaan, maar verder niet veel bijzonders. Zeker niet gezien de mooie vergezichten die we al gehad hadden. En beesten? We hebben tientallen sporen van Moose gezien en nog meer heuvels keutels, maar de beesten zelf? Ho maar!

Cora loopt zo’n tocht fluitend, maar voor mij lag dat toch een tikje anders. Na vier uur stond ik met knikkende knieĆ«n weer bij het beginpunt, heel blij de camper te zien.

Gezien de inspanningen van de laatste dagen hadden we ook besloten vroeg te stoppen vandaag, maar…. ook dat liep niet naar wens. De geplande camping bleek vol te zijn, en de volgende lag twee uur rijden verderop. Weer geen biertje in het middagzonnetje.

Het viel al met al dus wat tegen vandaag, maar daar staat tegenover dat we drie dagen stralend weer hebben gehad. Vandaag kunnen we drie dagen weblog inhalen, want we hebben hier weer WiFi!

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten