vrijdag 21 augustus 2009

Donderdag 20 augustus. Kaap Kabeljauw.


Eigenlijk betekent Cape Cod niets anders dan Kaap Kabeljauw, maar als je er echt in rondrijdt voelt het toch iets anders. Het plan was om vandaag eerst een wandeling te gaan maken op het schiereiland en daarna de Zuidkust van Cape Cod te gaan bekijken. In Nederland zou je je wel even bedenken voordat je 120 kilometer rijdt om een wandeling te maken, maar hier is dat bijna om de hoek. Gezien de af te leggen afstand stopten we onderweg voor koffie, en toen bleek het al bloedheet te zijn… De wandeling ging door duinen en via stranden. Geen millimeter schaduw! Wat te doen?? Nu in dat soort moeilijke situaties zijn we op ons bestJ We improviseren!

We laten de wandeling schieten en besluiten een aantrekkelijk restaurantje te vinden voor de lunch terwijl we de zuidelijke kust volgen.

Het eerste deel van de kust was echt imponerend voor wat betreft de schitterende landgoederen (zie foto). En toen vonden we ook nog een prima restaurant, waar we heerlijke geluncht hebben. De terugweg zou nog zo’n 90 kilometer langs de kust vergen. Als je wilt weten hoe we daar bijna vijf uur over hebben gedaan, moet je dat maar eens aan Cora vragen. We zitten nu bij het kampvuur en morgen wordt het inpakken en schoonmaken. Niet erg, want het is mooi geweest. Zaterdag nog voor twee dagen naar Boston.

Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten